nieuws

Koninklijke Onderscheiding VION topman Geert Janssen

Slagersnieuws

DEN HAAG – Directeur generaal Annemie Burger van het Ministerie van LNV heeft vrijdag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Geert Janssen, lid van de Raad van Bestuur van VION.

DEN HAAG – Directeur generaal Annemie Burger van het Ministerie van LNV heeft vrijdag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Geert Janssen, lid van de Raad van Bestuur van VION.

Geert Janssen werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau bij zijn afscheid van VION vanwege het bereiken van de 65-jarige leeftijd. Janssen trad op jonge leeftijd in dienst bij de Vee- en Vleescentrale. Hij neemt na een internationale carrière van bijna 50 jaar in de vleessector afscheid van VION als lid van de Raad van Bestuur. Geert Janssen heeft een imposante bijdrage geleverd aan de consolidatie en vooraanstaande mondiale marktpositie van de Nederlandse vleessector.

VION N.V. is een internationaal opererend foodconcern dat hoogwaardige voedingsmiddelen en ingrediënten maakt voor mens en dier. Het concern bestaat uit vier divisies: Ingredients, Fresh Meat, Convenience en UK. VION realiseert een omzet van € 9,6 miljard en biedt wereldwijd werkgelegenheid aan 35.000 medewerkers. VION is niet-beursgenoteerd en heeft één agrarische aandeelhouder, de Zuidelijke Land- en tuinbouworganisatie ZLTO met 18.000 leden. Het hoofdkantoor van VION staat in Son en Breugel in Nederland.

 

Reageer op dit artikel