nieuws

Koeleman opent slagerij (foto-verslag)

Slagersnieuws

DEN HELDER – Jos Koeleman heeft op 18 november een slagerij geopend in winkelcentrum De Riepel in Den Helder. De Keurslager zwaaide tot dat moment de scepter over een slagerij in de Spar supermarkt in het nabijgelegen ’t Zand.

Koeleman opent slagerij (foto-verslag)

DEN HELDER – Jos Koeleman heeft op 18 november een slagerij geopend in winkelcentrum De Riepel in Den Helder. De Keurslager zwaaide tot dat moment de scepter over een slagerij in de Spar supermarkt in het nabijgelegen ’t Zand.

‘Maar als je nog een keer gehéél op eigen benen wilt staan, moet je het nu doen’, vond de 37-jarige Keurslager die in het hagelnieuwe winkelcentrum een prima onderkomen vond. ‘De slagerij in De Spar heb ik verkocht en we zijn enthousiast aan dit nieuwe avontuur begonnen. De reacties van klanten uit Den Helder en Juliandorp zijn de eerste maanden hoopvol.’

De slagerswinkel is vooralsnog zes dagen per week geopend, maar het streven is dit snel uit te breiden naar zeven. In elk geval tijdens het zomerseizoen wil Koeleman elke dag open, want met de toeristen erbij is er dan voldoende klandizie om ook op zondag omzet te genereren.

Lees ook:

Vleesmagazine van januari 2010 (verschijnt 26 januari)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Berichten over Keurslagers
 

Reageer op dit artikel