nieuws

KNS zet in op internet bij slager

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Ook de slager ontkomt niet aan de computer. Ontwikkelingen op ICT-gebied zullen de komende jaren de basis vormen voor nieuwe activiteiten die de kansen voor het slagersbedrijf verbeteren. Dat stelt de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) in het Activiteitenplan 2009.

KNS zet in op internet bij slager

RIJSWIJK – Ook de slager ontkomt niet aan de computer. Ontwikkelingen op ICT-gebied zullen de komende jaren de basis vormen voor nieuwe activiteiten die de kansen voor het slagersbedrijf verbeteren. Dat stelt de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) in het Activiteitenplan 2009.

2009 staat volgens het Activiteitenplan voor een belangrijk deel in het teken van de uitrol van door de KNS eerder ontwikkelde ICT-toepassingen: de digitale communicatiewinkel Slagersplein waarin alle slagers hun eigen promotiemateriaal kunnen aanmaken en waarbinnen een naar eigen inzicht vorm te geven website kan worden gemaakt. Verder staat de e-learning module in de startblokken. Een module waarmee iedere slager zijn eigen communicatieplan inclusief inkoopplan en personeelsplanning kan opstellen.

Een belangrijk aandachtsgebied bij automatisering is het sturen op cijfers die betrekking hebben op de prestatie van het eigen bedrijf. Hiervoor wordt een applicatie aangeboden. Tot slot krijgen KNS-leden vanaf januari 2009 een basis BreedbandBundelaanbod  aangeboden met daarin een internetaansluiting, telefonie, betalingsverkeer, alarmdoormelding met naar wens uit te breiden met signalering- en bewakingssystemen,
muziek- en videodiensten en mobiele telefonie.

 

Reageer op dit artikel