nieuws

KNS participeert in www.vlees.nl

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Als alles volgens plan verloopt gaat de consumentenwebsite www.vlees.nl 1 januari ‘live’. De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) is een van de initiatiefnemers.

KNS participeert in www.vlees.nl

RIJSWIJK – Als alles volgens plan verloopt gaat de consumentenwebsite www.vlees.nl 1 januari ‘live’. De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) is een van de initiatiefnemers.

Dat zegt Wim van Pelt in het juli-nummer van Meat & Meal. De scheidende voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector en de Nederlandse Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie laat weten dat op de nieuwe site informatie wordt verstrekt over alles wat een consument moeten weten over vee en vlees. Wetenschappelijk onderbouwd. Als er bijvoorbeeld een uitbraak is van een dierziekte, kunnen burgers naar de website en krijgen ze met één klik de informatie te zien die erbij hoort.

KNS-directeur Mirjam van Dootingh (foto) kon tijdens de Algemene Ledenvergadering op 29 juni óók melden dat aan een doorstart van het 1 januari 2008 afgeschafte Vleesinformatiepunt wordt gewerkt middels de websites vlees.nl en fittermetvlees.nl. ‘Het is een kostbaar traject, maar noodzakelijk omdat er behoefte is aan goede voorlichting,’ sprak Van Dootingh in Rijswijk.
 

Reageer op dit artikel