nieuws

Klant valt slager en personeel met bijl aan (film)

Slagersnieuws

DEURNE (B) – De aangevallen slager Stefan Vermote uit het Belgische Deurne wil dat de aanvaller uit zijn buurt verhuist.

DEURNE (B) – De aangevallen slager Stefan Vermote uit het Belgische Deurne wil dat de aanvaller uit zijn buurt verhuist.

De bewuste man viel de slager en zijn personeel onlangs met een bijl aan in zijn zaak. Verder richtte hij voor meer dan twintigduizend euro schade aan door onder meer drie weegschalen aan diggelen te slaan en ruiten te laten sneuvelen. Dat meldt Atv, de regionale tv-zender van de provincie Antwerpen.

De slager heeft nu zo’n achthonderd handtekeningen verzameld. Van buurtbewoners én andere winkeliers uit de omgeving van de Herentalsebaan. Hij wil dat de man uit de buurt verhuist. Met de petitie is hij naar het justitiepaleis getrokken.

Naar de film van Atv 

 

Reageer op dit artikel