nieuws

Klaas Theo Smit overall kampioen Slavakto 2009

Slagersnieuws

UTRECHT – Klaas Theo Smit uit Ternaard is de overall kampioen Slavakto 2009 geworden. Dat werd woensdagmiddag bekendgemaakt tijdens de uitreiking in de Jaarbeurs in Utrecht.

Klaas Theo Smit overall kampioen Slavakto 2009

UTRECHT –  Klaas Theo Smit uit Ternaard is de overall kampioen Slavakto 2009 geworden. Dat werd woensdagmiddag bekendgemaakt tijdens de uitreiking in de Jaarbeurs in Utrecht.

Gilles van Dalen, voorzitter van het Slavakto-bestuur, overhandigde hem de zware bokaal van tin. Na het officiële fotomoment en de felicitaties riep hij in de microfoon: ‘Dit is het allermooiste dat je kunt winnen’, om de hoorn vol trots omhoog te steken.

De slager, ook regiokampioen van Friesland, grossiert in prijzen. Vorig jaar won de kwaliteitsslager de 1e prijs voor ‘Beste idee 2008’ met de Flierefluiter.  En bij de slagersvakopleiding (SVO) in Noordoost Nederland scoorde hij onlangs op alle onderdelen een 10. Zijn inzendingen bij de Slavakto waren volgens de jury subliem. Bij de junioren ging de hoofdprijs al voor de tweede keer naar Eric Nijenhuis, die werkzaam is bij slager Kastelein in Diepenheim. De Chris Keijzer Bokaal voor beste paardenworst ging voor de vierde maal naar Henk Wisker uit Haarlem.

Meer over deze winnaars in Slagerswereld.nl van 16 oktober.

Lees ook:

Rien Bezooijen Slagerij van het Jaar 2009

Gouden Slagersring opnieuw voor Johan van Uden

Alle berichten over Slavakto

 

Reageer op dit artikel