nieuws

Klaas en Irma Gunnink nemen slagerij over

Slagersnieuws

ASSEN – Klaas en Irma Gunnink hebben vorige week de slagerij van de heer Hilbrants in het winkelcentrum Marsdijk overgenomen. Ze concentreren zich op de verkoop van biologisch vlees.

Klaas en Irma Gunnink nemen slagerij over

ASSEN – Klaas en Irma Gunnink hebben vorige week de slagerij van de heer Hilbrants in het winkelcentrum Marsdijk overgenomen. Ze concentreren zich op de verkoop van biologisch vlees.

Voor Klaas ging daarmee een lang gekoesterde wens in vervulling.Na vele jaren ervaring als slager in diverse supermarkten door het hele land, wilde hij graag zelfstandig ondernemer worden. Een zoektocht naar een geschikte locatie leidde uiteindelijk tot een gesprek met de heer Hilbrants, die zijn bedrijf in Assen wilde overdoen om zich te concentreren op zijn slagerij in Vries. Partijen werden het snel eens met elkaar en de overname is inmiddels een feit. Waarom een slagerij overnemen in een tijd dat veel speciaalzaken sluiten? ‘Je zult je als speciaalzaak moeten onderscheiden. Wij gaan dit doen met biologisch vlees. De afgelopen jaren is de vraag naar milieu- en diervriendelijk vlees enorm toegenomen en steeds meer mensen waarderen de smaak van duurzaam geproduceerd vlees‘.

Reageer op dit artikel