nieuws

Kids for Animals promoot biologisch vlees Vion

Slagersnieuws

DEN HAAG – Kids for Animals, de jeugdclub van de Dierenbescherming, promoot de diervriendelijke biologische veeteelt. Samen met marktleider in biologisch vlees en vleeswaren Vion is een spaaractie opgezet voor ‘paspoorten’ die recht geven op gratis toegang bij tien Nederlandse pretparken.

Kids for Animals promoot biologisch vlees Vion

DEN HAAG – Kids for Animals, de jeugdclub van de Dierenbescherming, promoot de diervriendelijke biologische veeteelt. Samen met marktleider in biologisch vlees en vleeswaren Vion is een spaaractie opgezet voor ‘paspoorten’ die recht geven op gratis toegang bij tien Nederlandse pretparken.

Op biologisch vlees en vleeswaren van het merk Bio+ is hiervoor tot eind maart een speciale spaaractiesticker te vinden. De Dierbescherming en Kids For Animals werken al langer samen met partijen die duurzame landbouw ondersteunen. ‘Voor wie vlees wil eten is biologisch de beste keuze’, zegt Bert van den Berg beleidsmedewerker veehouderij van de Dierenbescherming.

Vion biedt een compleet assortiment biologisch vlees en vleeswaren aan onder het merk Bio+ en maakt daarbij gebruik van vleesgrondstoffen van de keten van De Groene Weg. ‘De omzet in biologisch vlees van Bio+ is het afgelopen jaar met 50% gegroeid. De meerjarige  samenwerking met de Dierenbescherming draagt in belangrijke mate hieraan bij’, zegt Henk Gerbers, marketing manager van Vion.

 

Reageer op dit artikel