nieuws

Keurslagers doneren € 3.600,- aan Kika

Slagersnieuws

LEUSDEN – Dankzij haar relaties kon de Vereniging van Keurslagers (VVK) op 29 maart een cheque ter waarde van € 3.600,- overhandigen aan Kika (Kinderen Kankervrij).

Keurslagers doneren € 3.600,- aan Kika

LEUSDEN – Dankzij haar relaties kon de Vereniging van Keurslagers (VvK) op 29 maart een cheque ter waarde van € 3.600,- overhandigen aan Kika (Kinderen Kankervrij).

Voor de opening van het nieuwe pand van de VvK werd genodigden die een cadeau wilden schenken, gevraagd een bijdrage te doen aan Kika. De cheque werd in aanwezigheid van het bestuur en de ledenraad van de Vereniging van Keurslagers uitgereikt.

Antoine van Baars (voorzitter) en Ruud Bakker (directeur) overhandigden de cheque aan Wilna van de Groep, vrijwilliger van Kika. Van de Groep: ‘We streven naar een verhoging van de genezingskans van kanker bij kinderen. De verbetering van de kwaliteit van de behandeling en het vermindering van bijwerkingen na de behandeling spelen hierbij een belangrijke rol. Deze bijdrage is daarbij meer dan welkom.’

Behalve de eenmalige bijdragen is er ook een bezoeker geweest die vaste donateur wordt en jaarlijks € 250,- zal schenken. 

Lees ook:
VvK opent nieuwe locatie (29 maart 2011)

Reageer op dit artikel