nieuws

Keurslagerij Van der Eerden sluit winkel na 200 jaar

Slagersnieuws

OIRSCHOT – Eind juni sluit in Oisterwijk een ambachtelijk slagersbedrijf dat 209 jaar als familiebedrijf heeft bestaan. Keurslagerij Van der Eerden stopt met het bedrijf en heeft de grond met het pand verkocht.

Keurslagerij Van der Eerden sluit winkel na 200 jaar

OIRSCHOT – Eind juni sluit in Oisterwijk een ambachtelijk slagersbedrijf dat 209 jaar als familiebedrijf heeft bestaan. Keurslagerij Van der Eerden stopt met het bedrijf en heeft de grond met het pand erop verkocht.

De nieuwe eigenaar, een Bossche ontwikkelings- en beheersmaatschappij voor vastgoed, wil het pand verhuren of verkopen.
Het familiebedrijf wordt sinds 1992 gerund door Jan-Willem Van der Eerden. Na diverse gesprekken met vader Wim (65) waarbij omvorming van een klassieke slagerij naar een modern geoutilleerd vleesbedrijf in overweging is genomen, is hij tot dit besluit gekomen. Zaterdag 28 juni zal de laatste winkeldag zijn van Slagerij Van der Eerden in Oisterwijk.

Niet makkelijk
De beslissing om te sluiten is voor de betrokken familieleden geen gemakkelijke geweest. Een samenstel van zakelijke en persoonlijke omstandigheden en belangen heeft echter tot opheffing en verkoop geleid. En daarmee verliest Oisterwijk een tweehonderd jaar oud familiebedrijf.
 

Reageer op dit artikel