nieuws

Keurslagerij Stam wordt Gebr. Duijzer Uw Slager

Slagersnieuws

DEN HELDER – Mike en Robin Duijzer openen dinsdag 3 april hun vernieuwde slagerij aan de Marsdiepstraat in Den Helder onder de naam Gebr. Duijzer Uw Slager.

Keurslagerij Stam wordt Gebr. Duijzer Uw Slager

DEN HELDER – Mike en Robin Duijzer openen dinsdag 3 april hun vernieuwde slagerij aan de Marsdiepstraat in Den Helder onder de naam Gebr.Duijzer Uw Slager.

Met een nieuwe naam, een nieuw interieur, een nieuwe uitstraling en extra specialiteiten is de winkel straks klaar voor de toekomst redeneren de eigenaren. Klanten profiteren vanaf de opening van spectaculaire acties en scherpe aanbiedingen.

De vernieuwing van de winkel en aansluiting bij de slagersformule Uw Slager zijn volgens eigenaren Mike en Robin Duijzer een volgende stap. ‘We volgen de trends en behoeften die leven onder onze klanten op de voet. We blijven graag vernieuwen en zorgen dat de klant optimaal profiteert van de beste producten, gemak en aantrekkelijke acties,’ laten ze Den Helder Actueel weten.

De nieuwe uitstraling wordt warm, modern en ambachtelijk.
 

Reageer op dit artikel