nieuws

Keurslagerij Notenboom in nieuw jasje

Slagersnieuws

TIEL – Keurslagerij Notenboom in Tiel heeft een metamorfose ondergaan. Op donderdag 15 maart ging de vernieuwde winkel open. Eigenaar Marco Notenboom is blij met de verbouwing: ‘Het bevalt heel goed, het werkt prettig en we krijgen veel leuke reacties’.

Keurslagerij Notenboom in nieuw jasje

TIEL – Keurslagerij Notenboom in Tiel heeft een metamorfose ondergaan. Op donderdag 15 maart ging de vernieuwde winkel open. Eigenaar Marco Notenboom is blij met de verbouwing: ‘Het bevalt heel goed, het werkt prettig en we krijgen veel leuke reacties’. 

‘De toonbank en de meubels zijn gerestyled, we hebben een nieuw plafond en nieuwe, betere verlichting’, vertelt Notenboom. ‘Geen nieuwe vloer, maar ineens krijgen we veel complimenten over de vloer.’ KMI heeft de winkel opnieuw ingericht en voor de nieuwe verlichting gezorgd. ‘Voor in de winkel is het nu veel lichter en door de Baero-verlichting in de toonbank verkoop ik ook ineens andere producten dan voor de verbouwing. Zo zie je maar wat goede verlichting kan doen.’

‘De slagerij stond al 13 jaar. Je moet toch een keer vernieuwen’, zegt Notenboom. ‘Toen we het aangeplakt hadden dat we drie dagen dicht gingen, vroegen mensen zich af waarom we gingen verbouwen. Maar het moet toch een keer. Nu hebben we een eigentijdse winkel en zijn we klaar voor de toekomst.’

Reageer op dit artikel