nieuws

Keurslager verliest toch geen hand in gehaktmolen

Slagersnieuws

HILVERSUM – Keurslager N. van Zadelhof in Hilversum heeft donderdag zijn hand verloren in de gehaktmolen. Zo meldden de Gooi en Eembode en de Telegraaf. Bij navraag blijkt het allemaal onjuist te zijn.

Keurslager verliest toch geen hand in gehaktmolen

HILVERSUM – Keurslager N. van Zadelhof in Hilversum heeft donderdag zijn hand verloren in de gehaktmolen. Zo meldden de Gooi en Eembode en de Telegraaf. Bij navraag blijkt het allemaal onjuist te zijn.

Eigenaar Nico van Zadelhof snapt er niks van hoe het verhaal in de krant is verschenen. Volgens de Gooi en Eembode en de Telegraaf zou hij donderdag zijn hand hebben verloren in de gehaktmolen.

Volgens het bericht stond hij met één hand te bellen en met zijn andere hand het gehakt in de molen te proppen. Daar ging het fout. Met krakende geluiden werden zijn vingers door de gehaktmolen verbrijzeld. De slager is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Utrecht gevlogen inclusief het onderdeel van de gehaktmolen. ‘Er is helemaal niets gebeurd. Ik heb beide handen gewoon nog. De telefoon staat wel roodgloeiend. Mensen willen allemaal weten wat er is gebeurd. Niets dus.’
 

Reageer op dit artikel