nieuws

Keurslager Van der Eerden in vershof

Slagersnieuws

MOERGESTEL – Groente- en fruitspeciaalzaak B&E in Moergestel gaat fors uitbreiden. Eind oktober moet aan het Rootven 23 een vershof met slagerij heropenen. Slager Van der Eerden uit Oisterwijk neemt er zijn intrek.

MOERGESTEL – Groente- en fruitspeciaalzaak B&E in Moergestel gaat fors uitbreiden. Eind oktober moet aan het Rootven 23 een vershof met slagerij heropenen. Slager Van der Eerden uit Oisterwijk neemt er zijn intrek.

Begin oktober gaat de winkel voor een korte periode dicht, zegt eigenares Charlyne van Beurden. Volgens haar wordt de huidige zaak in twee weken volledig gestript. ‘Alleen de muren blijven overeind. Tijdens de verbouwing zal er dag en nacht worden gewerkt.’ Door uitbreiding aan de achterzijde van het pand neemt het winkeloppervlak flink toe. Ook gaat Van Beurden het assortiment uitbreiden. Klanten kunnen eind oktober niet alleen voor groenten, fruit en kaas bij B&E terecht, maar ook voor vlees en vleeswaren.

Keurslager Van der Eerden uit Oisterwijk is een van de participanten. Bovendien gaan ze vanuit de vernieuwde verswinkel enkele bekende Moergestelse kant- en klaargerechten als Gèssels stoofpotje, Bourgondische lapjes en hachee verkopen. Deze producten worden geleverd door Richard van Zon van slagerij Van Zon. Alleen voor brood kunnen de mensen niet bij haar terecht, aldus Van Beurden. ‘We zijn dan wel een vershof, maar we gaan geen brood verkopen. Er zijn voldoende goede bakkers in Moergestel,’ laat Van Beurden in het Brabants Dagblad weten. B&E levert eveneens aan een groot aantal horecazaken, slagerijen en bakkerijen in omgeving.  

Reageer op dit artikel