nieuws

Keurslager Demodagen volgende week

Slagersnieuws

HOUTEN – De Keurslager Demodagen vinden dit jaar plaats op 20 en 21 september in Expo Houten.

Keurslager Demodagen volgende week

HOUTEN – De Keurslager Demodagen vinden dit jaar plaats op 20 en 21 september in Expo Houten.

‘Eens per jaar worden Keurslagers met hun medewerkers uitgenodigd voor deze dagen. Een evenement dat bestaat uit een handels(vak)beurs en een motiverend programma. Zo krijgen de bezoekers verfrissende en stimulerende ideeën aangereikt,’ laat een woordvoerder weten.

Zowel op maandag 20 als op dinsdag 21 september is Expo Houten van 15.30 uur tot 22.30 uur geopend. De Keurslager Demodagen zijn alleen toegankelijk voor slagers die zijn aangesloten bij de Vereniging van Keurslagers (VvK). Meer info: Vereniging van Keurslagers. Tel.: (033) 494 04 19. E-mail: info@keurslager.nl., www.keurslager.nl.
 

Lees ook:
Keurslagers gaan weer voor winst (9 juni 2010)
Hamburger Keurslager als beste getest (23 april 2010)
Keurslager is Beste Winkelketen (12 november 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Keurslagers 

 

Reageer op dit artikel