nieuws

Keurslager De Wijs en Sips levert opnieuw gehakt winnende worstenbrood

Slagersnieuws

MADE – Het worstenbroodje met het gehakt van Keurslager De Wijs en Sips uit Made is uitgeroepen tot Beste Brabantse worstenbroodje.

Keurslager De Wijs en Sips levert opnieuw gehakt winnende worstenbrood

MADE – Het worstenbroodje met het gehakt van Keurslager De Wijs en Sips uit Made is uitgeroepen tot Beste Brabantse worstenbroodje.

Het broodje werd gemaakt door Bakker Ger Ligthart van Bakkerij Ligthart uit Made. Hij won de jaarlijkse verkiezing Beste Brabantse Worstenbrood die dinsdag op ROC Eindhoven werd gehouden. Ligthart liet met een 8,5 de andere twintig deelnemende bakkers ver achter zich. Het is de tweede grote prijs voor Ligthart dit jaar. In februari won hij de wedstrijd Lekkerste Brabantse Worstenbrood, een wedstrijd van Omroep Brabant. Keurslager De Wijs en Sips leverde toen ook het gehakt.

 

Reageer op dit artikel