nieuws

Keurslager De Wijs en Sips levert gehakt winnende worstenbrood

Slagersnieuws

MADE – Het worstenbroodje met het gehakt van Keurslager De Wijs en Sips uit Made is uitgeroepen tot Lekkerste Brabantse worstenbroodje.

Keurslager De Wijs en Sips levert gehakt winnende worstenbrood

MADE – Het worstenbroodje met het gehakt van Keurslager De Wijs en Sips uit Made  is uitgeroepen tot Lekkerste Brabantse worstenbroodje.

De prijs werd woensdag 11 februari overhandigd aan de maker van het worstenbroodje, bakker Ger Ligthart, eigenaar van de gelijknamige bakkerij uit Made. Ligthart zweert al jaren bij het gehakt van Keurslager De Wijs en Sips. En met succes. Vorig jaar werd hij tweede, in 2007 won hij en in 2006 tweede. Na afloop prees Ligthart dan ook uitgebreid het gehakt van zijn slager. In totaal deden zeventig deelnemers mee aan de wedstrijd, die werd gehouden door Omroep Brabant. De tweede plaats ging naar Bakkerij Foolen in Sint-Oedenrode. De gedeelde derde plaats was voor Echte Bakker Barry en Jeroen van der Steen in Made en Echte Bakker Theo Pastoor in Tilburg.
 

Bekijk de uitreiking (video)

Reageer op dit artikel