nieuws

Keurslager behaalt 1.000ste certificaat

Slagersnieuws

HOEVELAKEN – Gisteren is het 1.000ste certificaat ter afronding van de e-learning ten behoeve van de Hygiënecode behaald door slagerijmedewerker Esther van Buuren, werkzaam bij Keurslagerij Steltenpool uit Hoevelaken.

HOEVELAKEN – Gisteren is het 1.000ste certificaat ter afronding van de e-learning ten behoeve van de Hygiënecode behaald door slagerijmedewerker Esther van Buuren, werkzaam bij Keurslagerij Steltenpool uit Hoevelaken.

Op 10 januari is de e-learning voor de nieuwe Hygiënecode voor het Slagersbedrijf gelanceerd door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS). De e-learning behandelt op een luchtige maar leerzame wijze een aantal belangrijke aspecten uit de nieuwe Hygiënecode voor het Slagersbedrijf. Aan het einde van de digitale leerweg toetst een deelnemer zijn of haar kennis met een eindtoets. Na een succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een certificaat. Esther heeft, net zoals een aantal van haar collega’s inclusief ondernemer Gerard Steltenpool, de e-learning gedaan en afgerond.

Om de implementatie van de hygiënecode en de bewustwording bij de toepassing van de hygiënecode te bevorderen is deze praktische e-learning module ontwikkeld door Foodstep, voor zowel ondernemers als medewerkers. Deze cursus is vanaf januari gratis te volgen via www.hygienecodeslagersbedrijf.nl.

Reageer op dit artikel