nieuws

Keurslager Baars verzet zich tegen gedwongen vertrek

Slagersnieuws

MAASSLUIS – Slagerij Baars in Maassluis winkelcentrum Steendijkpolder wil onder de huidige omstandigheden niet naar een andere plek in het centrum.

MAASSLUIS – Slagerij Baars in Maassluis winkelcentrum Steendijkpolder wil onder de huidige omstandigheden niet naar een andere plek in het centrum.

Dat laat hij burgemeester en wethouders in een brief weten. Een verhuizing is noodzakelijk om de nieuwbouwplannen van het centrum mogelijk te maken, maar projectontwikkelaar DC Vastgoed houdt zich volgens slager Frans Baars niet aan de afspraken, meldt het AD. De verplaatsing zou voor het slagersbedrijf geen financiële consequenties hebben, werd door DC Vastgoed onderschreven. Maar daar komt de ontwikkelaar volgens Frans Baars nu van terug.
 

Gesprek
‘Een verplaatsing is onder deze omstandigheden voor ons niet haalbaar en mag ook niet van ons verwacht worden,’ aldus de middenstander. Bij DC Vastgoed verbaast men zich over de brief van Baars. ‘We zijn nog in gesprek met hem en ik denk dat het allemaal goed komt,’ aldus Maurits van der Woude van de vastgoedonderneming. ‘Voor de rest wil ik er niets over kwijt.’ Baars wilde tegenover Slagerswereld.nl niet verder ingaan op de kwestie.

Reageer op dit artikel