nieuws

Kerstproeverij slager Van Boeijen in Waddensfeer

Slagersnieuws

BAARN – Scharrelslagerij Chris van Boeijen liet donderdagavond 26 november zien hoe aan een kerstdiner een speciaal Waddentintje te geven.

Kerstproeverij slager Van Boeijen in Waddensfeer

BAARN – Scharrelslagerij Chris van Boeijen liet donderdagavond 26 november zien hoe aan een kerstdiner een speciaal Waddentintje te geven.

Slager Chris van Boeijen laat een eigengemaakt stoofpotje van Echt Texels lamsvlees met het Waddengoud keurmerk proeven aan het publiek. De slagerij organiseert de proeverij samen met IJssalon de Smaeken van Hamelink, delicatessenzaak Paul en de plaatselijke Gall & Gall.

Van Boeijen werkt sinds kort met Texels lamsvlees, meldt het Baarns Weekblad. Hiervoor heeft de slager onlangs het certificaat van Stichting Waddengroep overhandigd gekregen. De consument heeft hiermee honderd procent garantie dat dit vlees van het Texelse schapenras is, van Texel afkomstig is en dat het op dier- en milieuvriendelijke wijze is geproduceerd.

De kerstproeverij is donderdagavond 26 november in theater De Speeldoos in Baarn van 20 uur tot 22 uur.

 

Reageer op dit artikel