nieuws

Karin Schoonheim salesbaas bij SVO

Slagersnieuws

HOUTEN – Met ingang van 1 maart jl. is Karin Schoonheim in dienst getreden als hoofd verkoop buitendienst bij SVO.

Karin Schoonheim salesbaas bij SVO

HOUTEN – Met ingang van 1 maart jl. is Karin Schoonheim in dienst getreden als hoofd verkoop buitendienst bij SVO.

Zij is benoemd om zich te richten op het aansturen van de accountmanagers van SVO. Zij gaat samen met hen de samenwerking tussen SVO en haar opdrachtgevers verder uitbouwen. Schoonheim keert, na een uitstap van zeven jaar, weer terug in de food(opleidings)branche. Zij was enkele jaren geleden werkzaam als hoofd opleidingen van respectievelijk Unigro en Super de Boer. In het onderwijs was zij o.a. werkzaam als coördinator van een detailhandelsopleiding.

Reageer op dit artikel