nieuws

Kalfsvleesontbijtje voor Aigner en Bleker

Slagersnieuws

BERLIJN – Bij de opening van de Internationale Grüne Woche in Berlijn vrijdagochtend, hebben de Duitse minister van Landbouw, Ilse Aigner, en staatssecretaris Henk Bleker ontbeten met een stukje duurzaam kalfsvlees.

Kalfsvleesontbijtje voor Aigner en Bleker

BERLIJN – Bij de opening van de Internationale Grüne Woche in Berlijn vrijdagochtend, hebben de Duitse minister van Landbouw, Ilse Aigner, en staatssecretaris Henk Bleker ontbeten met een stukje duurzaam kalfsvlees.

Aigner en staatssecretaris Henk Bleker van Ministerie van Economie, Landbouw en Innovatie (EL&I) bezochten bij de rondgang van ministers als eerste de kalfsvleesstand van de VanDrie Group. Als ontbijt serveerde de Nederlandse chefkok Olivier van der Staal een minilasagna in glas, gemaakt van witbrood, ei en duurzaam kalfsvlees in laagjes.
 

Reageer op dit artikel