nieuws

Jurering Slagerij van het Jaar 2009 van start

Slagersnieuws

DOETINCHEM – De eerste ronde van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2009 is van start gegaan. Tot eind maart bezoekt het jurykoppel Ad van Kasteren en Berdien Hol alle deelnemende slagerijen. Begin april volgt de uitslag en gaan 16 deelnemers over naar de tweede ronde.

Jurering Slagerij van het Jaar 2009 van start

DOETINCHEM – De eerste ronde van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2009 is van start gegaan. Tot eind maart bezoekt het jurykoppel Ad van Kasteren en Berdien Hol alle deelnemende slagerijen. Begin april volgt de uitslag en gaan 16 deelnemers over naar de tweede ronde.

Vervolgtraject:

  • De deelnemers krijgen het juryrapport van de eerste ronde met daarop aanbeveling- en verbetertips. 
  • De tweede ronde vindt plaats van medio april tot en met juni
  • Eind juni zijn de acht finalisten bekend.
  • De finalisten krijgen een bacteriologische productkeuring, uitgevoerd door KBBL, er vindt een mysterie-shop bezoek plaats, en een vaktechnische productkeuring van een tweetal producten bij SVO te Best. Ook deze laatste onderdelen zijn nieuw.
  • Eind augustus/begin september worden de finalisten bezocht door Koos Hendrikx van MKB Adviseurs en Frans Kimenai van SVO. De jury legt dan vooral nadruk op het ondernemerschap, visie en marketing van de ondernemer.
  • De bekendmaking van de Slagerij van het Jaar vindt plaats op  dinsdag 29 september tijdens de Slavakto te Utrecht.

 
 

Reageer op dit artikel