nieuws

Jumbo malser dan slager

Slagersnieuws

HILVERSUM – Supermarkt Jumbo verkoopt malser vlees dan de slager. Dat is de conclusie van het consumentenprogramma Kassa van de Vara.

Jumbo malser dan slager

HILVERSUM – Supermarkt Jumbo verkoopt malser vlees dan de slager. Dat is de conclusie van het consumentenprogramma Kassa van de Vara.

Wie verkoopt het malste stukje vlees? Dat was de centrale vraag bij het onderzoek van consumentenprogramma Kassa van de Vara. Het onderzoek werd uitgevoerd naar aanleiding van de nieuwe reclamecampagne van Jumbo over hun malsheidgarantie. Als het vlees niet mals genoeg is, krijgt de consument een nieuw stuk vlees. Het onderzoek naar de malsheid werd uitgevoerd door vleeskenner Piet van den Berg en chef kok Dennis Koole van restaurant O’pazzo in Rotterdam. Het vlees van drie verschillende Jumbo’s in drie verschillende plaatsen werd vergeleken met vlees van andere supermarkten en plaatselijke slagers. De Jumbo kwam bij varkenshaas en de lamskoteletje als beste uit de bus. De slager verkocht de malste kogelbiefstuk.

Bekijk de uitzending  (item start op 15.57)

Reageer op dit artikel