nieuws

Jos Havermans levert gehakt voor beste worstenbrood

Slagersnieuws

BREDA – Het worstenbroodje met het gehakt van slager en slachter Jos Havermans uit Wagenberg is uitgeroepen tot Beste Brabantse worstenbroodje.

Jos Havermans levert gehakt voor beste worstenbrood

BREDA – Het worstenbroodje met het gehakt van slager en slachter Jos Havermans uit Wagenberg is uitgeroepen tot Beste Brabantse worstenbroodje.

Dat gebeurde dinsdagmiddag tijdens de jaarlijkse wedstrijd Beste Brabantse Worstenbrood van de Nederlandse Brood en Banketbakkersvereniging. Het winnende worstenbroodje, gemaakt door Willem Willemse, eigenaar van Bakkerij Rob Swaanen uit Hilvarenbeek, werd door de jury onder meer geroemd om de smaak van het gehakt. De juryleden omschreef het gehakt als ‘geweldig.’

Willemse kreeg de prijs uit handen van Peter van der Velden. In totaal deden 25 bakkers mee aan de wedstrijd die plaatsvond op het Cingel College in Breda. Bakker Ligthart uit Made werd tweede en Nagelkerke uit Fijnaart derde.

 

Reageer op dit artikel