nieuws

Jonge slagers op Skills Masters

Slagersnieuws

ROTTERDAM – De zevende editie van Skills Masters vindt van 24 tot 26 maart plaats. Net als voorgaande jaren is Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb) van de partij om de jeugd in contact te brengen met het slagersambacht.

ROTTERDAM – De zevende editie van Skills Masters vindt van 24 tot 26 maart plaats. Net als voorgaande jaren is Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb) van de partij om de jeugd in contact te brengen met het slagersambacht.

Tijdens de drie dagen kunnen jongeren hun creativiteit tonen en hun smaakpapillen inzetten tijdens de workshop ‘Wie belegt het lekkerste broodje?’ Nadat jongeren eerst brood hebben gemaakt bij de bakkers, gaan ze de strijd met elkaar aan op de Sovvb stand.

Elke dag vinden 8 tot 10 workshoprondes plaats. De studiebeurs in de Rotterdamse Ahoy is bestemd voor jongeren die zich oriënteren op de mogelijkheden na het (V)MBO.

Reageer op dit artikel