nieuws

John van Broekhuizen Algemeen Kampioen NSV

Slagersnieuws

AMSTERDAM – John van Broekhuizen is 4 november uitgeroepen tot Algemeen Kampioen tijdens de Nationale Slagersvakbeurs (NSV) in Amsterdam.

John van Broekhuizen Algemeen Kampioen NSV

AMSTERDAM – John van Broekhuizen ( r ) is 4 november uitgeroepen tot Algemeen Kampioen tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) in Amsterdam. Culinair journalist Johannes van Dam reikte de bokaal uit. 

De Nationale Slagers Vakbeurs werd op 3 en 4 november gehouden in de Amsterdamse Borchlandhal. De winnende eigenaar van Slagerij van Broekhuizen uit Balkbrug werd geroemd om zijn vakmanschap. Juryvoorzitter Paul van Trigt: ‘Een grotere kampioen kun je niet wensen. Superieur vakmanschap.’ Van Broekhuizen zond twaalf producten in, waarvan er 11 Goud met ster scoorden, en 1 het predikaat Goud kreeg. De winnaar is een perfectionist en in hoge mate geïnteresseerd in authentieke recepturen. Hij werkt veel met losse specerijen en natuurdarm en dat maakt hem tot een klassieke ambachtsman. Het verklaart ook de hoge kwaliteit van zijn inzendingen. ‘We werken heel secuur. En het maken ging ons deze keer heel gemakkelijk af’, was de eerste reactie van de winnaar

Lees meer over de VAS

In Slagerswereld.nl van 21 november een uitgebreid verslag van de Nationale Slagers Vakbeurs.

Reageer op dit artikel