nieuws

Johannes van Dam reikt VAS-bekers uit

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Eetcriticus Johannes van Dam reikt op 4 november de bekers uit aan de winnaars van de vakwedstrijden van de Nationale Slagers Vakbeurs. Deze wordt gehouden op maandag 3 en dinsdag 4 november in Amsterdam.

Johannes van Dam reikt VAS-bekers uit

AMSTERDAM – Eetcriticus Johannes van Dam reikt op 4 november de bekers uit aan de winnaars van de vakwedstrijden van de Nationale Slagers Vakbeurs. Deze wordt gehouden op maandag 3 en dinsdag 4 november in Amsterdam.

Ook vorig jaar reikte Van Dam de bekers uit aan de winnaars.
Op zaterdag 1 november vindt onder leiding van Paul van Trigt de jurering plaats van de ingezonden producten. De producten die voor uitstalling geschikt zijn worden tijdens de beurs gepresenteerd aan de bezoekers. De sierschotels zullen te zien zijn bij de ingang van de beurs, de vleeswarenproducten in een nieuwe presentatie in het midden van de beurshal. Op dit moment is de hal, waar de vakbeurs wordt gehouden, nagenoeg vol met standhouders. De organisatie is nu druk met de verdere invulling van de vakwedstrijden.

Meer informatie daarover op www.vas-zas.nl.

 

 

Reageer op dit artikel