nieuws

Jeanswinkel stunt ook met vleesverkoop

Slagersnieuws

TOLBERT – Spijkerbroekenwinkel Fifty Fifty in Tolbert breidt het assortiment uit met vleesproducten. Wie twee broeken koopt bij de detaillist krijgt vijfhonderd gram kipfilet, vijfhonderd gram gehakt, vijfhonderd gram rundvlees en vier kuikenbouten voor 1 euro.

Jeanswinkel stunt ook met vleesverkoop

TOLBERT – Spijkerbroekenwinkel Fifty Fifty in Tolbert breidt het assortiment uit met vleesproducten. Wie twee broeken koopt bij de detaillist krijgt vijfhonderd gram kipfilet, vijfhonderd gram gehakt, vijfhonderd gram rundvlees en vier kuikenbouten voor 1 euro.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. De winkelier en tevens oud-slager wil daarmee protesteren tegen de volgens hem veel te omslachtige regelgeving. Eigenaar Anne Heerke Lourens werd afgelopen zomer door de Voedsel- en Warenautoriteit op de vingers getikt vanwege een actie waarbij klanten bij een aankoop voor 2,40 euro een krat bier konden kopen.

Schijt aan regels
‘Wij moeten van alles in Nederland, maar mogen niets’, zegt de winkelier in de krant. ‘Ik heb schijt aan de regels van dit land. Een creatieve ondernemer wordt van alles in de weg gelegd. Ik lust die mensen van de Voedsel- en Warenautoriteit rauw.’ De actie is bedoeld om de aandacht te vestigen op de heropening van zijn zaak vorige week.

 

Reageer op dit artikel