nieuws

Jan van der Hek nodigt 50 slagers uit

Slagersnieuws

NIEUWEGEIN – Jan van der Hek is vijftig jaar slager. Dat jubileum viert hij zaterdag in het bijzijn van 50 andere slagers.

Jan van der Hek nodigt 50 slagers uit

NIEUWEGEIN – Jan van der Hek is vijftig jaar slager. Dat jubileum viert hij zaterdag in het bijzijn van 50 andere slagers.

De 65-jarige Jan van der Hek begon op zijn 15e als slager. Na jarenlang in Ameide een slagerij te hebben gehad, was hij wegens gezondheidsredenen genoodzaakt de slagerij op zijn 53e te verkopen. Het vak lag en ligt hem echter zo na aan het hart, dat hij altijd actief is gebleven in de slagerswereld.

De oud-winnaar van Arnhem Rookworststad en de Lekkerste Bal Gehakt van Nederland, is onder meer nog jurylid bij de Slavakto. Het jubileum van Van der Hek wordt op zaterdag 29 augustus gevierd in De Voorhof in Nieuwegein.
 

Reageer op dit artikel