nieuws

Jan van der Bijl begint slagerij in Kollum

Slagersnieuws

KOLLUM – Jan van der Bijl heeft onlangs een slagerswinkel geopend in Kollum. Keurslager Jan en Geertje van der Bijl was sinds 1994 al een begrip in Buitenpost.

Jan van der Bijl begint slagerij in Kollum

KOLLUM – Jan van der Bijl heeft onlangs een slagerswinkel geopend in Kollum. Keurslager Jan en Geertje van der Bijl was sinds 1994 al een begrip in Buitenpost.

Het tweede filiaal kon gerealiseerd worden omdat naast de bakkerij van de broer van Jan in Kollum een voormalig slagerspand vrijkwam. Jan van der Bijl is geboren en getogen in Kollum aan de Voorstraat 88. Op deze plek heeft zijn broer Sieb van der Bijl tegenwoordig een bakkerij genaamd Bakkerij A.J.van der Bijl.

En Jan is zijn tweede Keurslagerswinkel begonnen in het pand ernaast: Voorstraat 86. Dit was in zijn jeugd de slagerij van Zeldenrust. Winkel en pui heben een moderne warme uitstraling gekregen door de kleurstelling en het gebruik van donkere houttinten, gecombineerd met zwarte tegels.

 

Reageer op dit artikel