nieuws

Jan Ruig Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Slagersnieuws

OOSTZAAN – Jan Ruig, voorzitter van de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW), is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

OOSTZAAN – Jan Ruig, voorzitter van de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW), is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Jan Ruig is sinds 1984 als bestuurslid aan de NBPW verbonden en sinds 1990 is hij voorzitter. In deze jaren heeft Ruig zich geprofileerd als een zeer gedreven persoonlijkheid. Hij weet op onnavolgbare wijze mensen binnen de organisatie te motiveren en te stimuleren, maar verlegt dit ook naar personen en organisaties waar de NBPW mee samenwerkt.

In het dagelijks leven is Jan Ruig directeur van M. Ruig en Zn. B.V. te Oostzaan; hij is ondernemer en zoekt continue naar onderscheidend vermogen. Dit past hij toe in eigen bedrijf, maar ook binnen de NBPW. Zo heeft hij enkele jaren geleden aan de basis gestaan van de oprichting van Wildplaza.com, een organisatie die zich richt op de promotie van wild in de ruimste zin van het woord.

 

Reageer op dit artikel