nieuws

Jan Joosten promoot slagersvak

Slagersnieuws

Tijdens de onlangs gehouden Smaakparade gaven Jan Joosten, columnist van Slagerswereld.nl en mede-eigenaar van Keurslagerij Joosten in Barneveld, en chef-kok Huub Oudshoorn twee workshops. In de workshop ‘Orgaanvlees van het kalf’ lieten zij onder meer zien hoe je een kalfszwezerik bereidt. Daarnaast lieten de vleeskenners in een workshop zien hoe je een kalfsschouder uitbeent. Voorafgaand […]

Tijdens de onlangs gehouden Smaakparade gaven Jan Joosten, columnist van Slagerswereld.nl en mede-eigenaar van Keurslagerij Joosten in Barneveld, en chef-kok Huub Oudshoorn twee workshops. In de workshop ‘Orgaanvlees van het kalf’ lieten zij onder meer zien hoe je een kalfszwezerik bereidt. Daarnaast lieten de vleeskenners in een workshop zien hoe je een kalfsschouder uitbeent.

Voorafgaand aan de workshops sprak culinair journalist Felix Wilbrink met Joosten en Oudshoorn.

Klik hier voor de video van het interview.

Reageer op dit artikel