nieuws

Jan Floresteijn neemt slagerij Polderman over

Slagersnieuws

BURGH HAAMSTEDE – Na 22 jaar houden Jaap en Toos Polderman het zaterdag voor gezien. Hun slagerij in Burgh Haamstede wordt dan overgedragen aan Jan en Jeanet Floresteijn uit Ouddorp.

BURGH HAAMSTEDE – Na 22 jaar houden Jaap en Toos Polderman het zaterdag voor gezien. Hun slagerij in Burgh Haamstede wordt dan overgedragen aan Jan en Jeanet Floresteijn uit Ouddorp.

De familie Floresteijn heeft al drie generaties lang een slagerij in Ouddorp. Volgens de nieuwe eigenaren verandert er voor de klanten weinig. ‘Het bekende team van medewerkers blijft ongewijzigd. De kennis van vlees en de receptuur voor het maken van worsten en vleeswaren blijven behouden in het bedrijf", aldus de familie Floresteijn in regiokrant Zeeuwse regio.

Jan Floresteijn heeft thuis in Ouddorp geleerd vlees te bewerken. Ook heeft hij bij Het Worstmakersgilde de titel  ‘Meester Worstmaker’ behaald. Recent behaalde Jan gouden oorkondes voor gekookte worst, leverworst, grillworst en droge worst tijdens de vakwedstrijden van de Slavakto.

Zaterdag tussen 08.00 en 16.00 uur neemt de familie Polderman afscheid van haar klanten.

Reageer op dit artikel