nieuws

Jan Dirk Zonnenberg kiest voor catering

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Jan-Dirk Zonnenberg heeft zijn speciaalslagerij in Leusden verkocht aan Frank Timmers uit Baarn. Zonnenberg gaat zich volledig richten op zijn cateringactiviteiten.

SLAGERSWERELD – Jan-Dirk Zonnenberg heeft zijn speciaalslagerij in Leusden verkocht aan Frank Timmers uit Baarn. Zonnenberg gaat zich volledig richten op zijn cateringactiviteiten.

‘Ik zit nu in mijn laatste week. Best emotioneel. Ik zal de mensen in Leusden missen,’ zo vertelt Zonnenberg aan Slagerswereld. ‘Ik heb toch 12,5 jaar voor mezelf gewerkt hier. Naast de speciaalslagerij heb ik altijd catering verzorgd bij partijen en evenementen. Maar dit gaat nu zo goed dat ik het niet langer kan combineren met het dagelijkse werk in de slagerij. Na dit weekend gaat Frank Timmers op 22 maart verder met de slagerij. ‘Voor mij liggen in de partycatering veel nieuwe uitdagingen. Daarom heb ik daar voor gekozen. Ik vind het super om voor mensen iets bijzonders te verzorgen. ‘Gewoon kan tenslotte altijd nog.’
Naast de slagerij had Zonnenberg ook een eigen kookstudio in Voorthuizen. Deze blijft in bedrijf. Komend voorjaar worden er bijvoorbeeld wijnproeverijen gehouden.
Voor meer informatie www.partyZ.nl

Reageer op dit artikel