nieuws

Jaaroverzicht van de vleessector 2009

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Wie nam wie over? Wie gingen er failliet? Welke records werden gebroken? Wie vielen er in de prijzen? Wie overleden er? Hoe verging het de vleessector tijdens de crisis? In ons Jaaroverzicht kunt u het allemaal nog eens op uw gemak teruglezen.

Jaaroverzicht van de vleessector 2009

DOETINCHEM – Wie nam wie over? Wie gingen er failliet? Welke records werden gebroken? Wie vielen er in de prijzen? Wie overleden er? Hoe verging het de vleessector tijdens de crisis? In ons Jaaroverzicht kunt u het allemaal nog eens op uw gemak teruglezen.

Op de drempel van 2010 hebben we alle belangrijke gebeurtenissen weer op een rijtje gezet. Het jaaroverzicht is ingedeeld op onderwerp, zodat u gemakkelijk de gebeurtenissen van uw interesse kunt terugvinden.

Rest ons alleen nog u een heel gezond, gelukkig en productief 2010 te wensen!

Klik hier om naar het Jaaroverzicht 2009 te gaan

Lees ook:
Jaaroverzicht 2008
Jaaroverzicht 2007
Jaaroverzicht 2006

Reageer op dit artikel