nieuws

Jaarbeurs en Slavakto tekenen nieuwe overeenkomst

Slagersnieuws

UTRECHT/LEUSDEN – Op 9 juli heeft het bestuur van de Stichting Slavakto een overeenkomst getekend met afgevaardigden van VNU Exhibitions Europe (VNU-EE). Van 28 t/m 30 september 2009 speelt de Slavakto zich af in de Jaarbeurs in Utrecht.

Jaarbeurs en Slavakto tekenen nieuwe overeenkomst

UTRECHT/LEUSDEN – Op 9 juli heeft het bestuur van de Stichting Slavakto een overeenkomst getekend met afgevaardigden van VNU Exhibitions Europe (VNU-EE). Van 28 t/m 30 september 2009 speelt de Slavakto zich af in de Jaarbeurs in Utrecht.   

Sinds augustus 2002 – oftewel drie edities van de Food Week – hebben de Stichting Slavakto en VNU-EE met elkaar samengewerkt. Nu beide partijen een nieuwe overeenkomst hebben getekend, krijgt deze samenwerking een wat andere invulling. Hieraan ten grondslag ligt de wens van de Stichting om de Slavakto een geheel eigen gezicht te geven, gebruikmakend van de faciliteiten, die VNU-EE biedt.

Overeenkomst
Overigens speelt de Food Week zich in dezelfde periode, maar in andere hallen af. Wat betreft de Slavakto is VNU-EE verantwoordelijk voor de verkoop van standruimte op de beurs als ook voor de logistieke organisatie en aankleding. De Stichting Slavakto is verantwoordelijk voor de organisatie van de vakwedstrijden én voor de communicatie richting bezoekers. Deze overeenkomst is aangegaan voor de editie 2009.

Eerste exposanten
De eerste exposanten hebben zich al aangemeld. Momenteel is circa 50% van de beschikbare standruimte gereserveerd. Projectmanager Mark Laponder van VNU-EE benadert nu de branche.

Het voltallige bestuur van de Stichting Slavakto was bij het ondertekenen aanwezig. VNU-EE werd vertegenwoordigd door Gerard Leeuwenburgh en Mark Laponde.

Lees ook:
Slavakto 2009 in Jaarbeurs Utrecht 

Reageer op dit artikel