nieuws

iPhone speurt biologische slager op

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Vanaf 24 november kunnen iPhone bezitters op een gemakkelijke manier de dichtstbijzijnde verkooppunten van biologische producten vinden, waaronder de slager.

iPhone speurt biologische slager op

DOETINCHEM – Vanaf 24 november kunnen iPhone bezitters op een gemakkelijke manier de dichtstbijzijnde verkooppunten van biologische producten vinden, waaronder de slager.

De toepassing heet Bio-Gids, maakt gebruik van GPS en werkt in heel Nederland. Het nieuwe hulpmiddel is ontwikkeld door Biologica in samenwerking met het bedrijf PushGPS. Zodra de gebruiker de toepassing opstart verschijnen de vijf dichtstbijzijnde verkooppunten met adresgegevens, website en telefoonnummer van de winkel. Zoeken op een bepaald soort winkel is ook mogelijk; er kan geselecteerd worden op slagerijen, natuurvoedingswinkels of bakkerijen.

Gebruikers van een iPhone kunnen de toepassing gratis downloaden in de App Store. De circa 1.600 verkooppunten van biologische producten zijn ook te vinden in de recent vernieuwde Bio-Gids op de website www.biologica.nl.

 

Reageer op dit artikel