nieuws

InVersNed levert bijdrage aan Fresh Rotterdam

Slagersnieuws

ROTTERDAM – InVersNed (Innovatie Versdetailhandel Nederland) levert een bijdrage aan versplatform Fresh Rotterdam.

ROTTERDAM – InVersNed (Innovatie Versdetailhandel Nederland) levert een bijdrage aan versplatform Fresh Rotterdam.

Van 21 tot en met 23 september is het ‘vers’ wat de klok slaat in Ahoy tijdens het nationale versplatform Fresh Rotterdam. Stichting InVersNed heeft zich aangesloten bij het themapaviljoen Trends in Winkeltechniek op FreshTec, waar zij ondernemers uit de versbranche uitdaagt mee te doen aan het project Innovatie Prestatie Contract. InVersNed ziet de vakbeurs FreshTec als uitgelezen moment om de versbranche te enthousiasmeren om bestaande innovaties verder te ontwikkelen en te implementeren in de bedrijfsvoering.

TNO Challenges
InVersNed zal op FreshTec ook de uitkomsten van de TNO Challenges bekend maken. Het betreft de digitale category scan, een geavanceerd klanteninformatie-systeem dat startende ondernemers moet helpen bij hun keuzebepaling van hun versassortiment.

InVersNed is de overkoepelende stichting waarin de brancheorganisaties voor brood- en banketbakkers (NBOV), slagers (KNS), agf-detaillisten (ADN), poeliers (NPBW) en visdetaillisten (VNV) vertegenwoordigd zijn. Gezamenlijk maken zij zich sterk voor de realisatie van aantrekkelijk nieuwe en aan te passen winkelgebieden met daarin een prominente plaats voor de versspeciaalzaken.

Voor meer informatie kijk op www.FreshTec.nl of www.InnoFresh.nl
 

Reageer op dit artikel