nieuws

InVersNed lanceert website

Slagersnieuws

RIJSWIJK – De website van Stichting InVersNed (Innovatie Versdetailhandel Nederland) is woensdag 18 maart gelanceerd.

InVersNed lanceert website

RIJSWIJK – De website van Stichting InVersNed (Innovatie Versdetailhandel Nederland) is woensdag 18 maart gelanceerd.

Op www.inversned.nl is te vinden wat de doelstellingen van InVersNed zijn en welke brancheorganisaties samenwerken binnen de stichting. InVersNed spant zich in om te komen tot goede en verantwoorde winkelplanning in nieuwe winkelgebieden en de stichting stimuleert samenwerkingsvormen tussen versondernemers. Ook wordt ingezet op nieuwe en innovatieve winkelconcepten en bevordering en versterking van ondernemerschap.

Stichting InVersNed is een samenwerkingsverband van de vijf brancheorganisaties in de versdetailhandel: Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV); Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS); AGF Detailhandel Nederland (ADN); Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW); Verbond van de Nederlandse Visdetaillisten (VNV).

 

 

Reageer op dit artikel