nieuws

Interesse Jan Linders voor ‘gezond vlees

Slagersnieuws

NIEUW BERGEN – De kans is groot dat het omega 3-varkensvlees van een groep Limburgse varkenshouders in het vleesschap van Jan Linders komt te liggen.

Interesse Jan Linders voor ‘gezond vlees

NIEUW BERGEN – De kans is groot dat het omega 3-varkensvlees van een groep Limburgse varkenshouders in het vleesschap van Jan Linders komt te liggen.

De kwaliteit van het omega 3-varkensvlees dat een groep Limburgse varkenshouders op de markt wil brengen, is goed genoeg dat het vlees na de zomer in supermarkten kan worden geïntroduceerd. Dat meldt het Agrarisch Dagblad. Jan Linders is één van de ketens die geïnteresseerd is.

Koolzaad
Het voer dat de varkenshouders voeren, bevat koolzaadschroot dat rijk is aan omega 3-vetzuren. Thomas Plakké van het IPLC (International Private Label Consultants) zegt in het Agrarisch Dagblad dat de kwaliteit van het geproduceerde vlees goed is en hogere gehalten aan gewenste vetzuren bevat.

 

Reageer op dit artikel