nieuws

Inspirerende trends tijdens Fresh Rotterdam

Slagersnieuws

ROTTERDAM – Fresh Rotterdam, het versplatform dat van 21 t/m 23 september plaatsvindt in Ahoy Rotterdam, biedt naast de nieuwste ontwikkelingen op versgebied ook inspirerende informatie.

Inspirerende trends tijdens Fresh Rotterdam

ROTTERDAM – Fresh Rotterdam, het versplatform dat van 21 t/m 23 september plaatsvindt in Ahoy Rotterdam, biedt naast de nieuwste ontwikkelingen op versgebied ook inspirerende informatie.

Dick Veerman, journalist en eigenaar van Foodlog.nl, laat zien hoe de verssector in de 21e eeuw opnieuw uitgevonden kan worden met als basisnorm een hogere productkwaliteit en meer winst voor de producent als basisnorm. Wouter de Heij (TOP) start een discussie over wat ‘vers’ eigenlijk inhoudt en welke opkomende technologieën kunnen leiden tot een nieuwe markt.

Verpakkingshoogleraar Roland ten Klooster toont de laatste inzichten en mogelijkheden. Marc Oude Luttikhuis van Infodish/Foodatelier maakt de vertaalslag van een voedingsproduct naar een totaalmarketingconcept. Bas Groenweg van Perfotec tont hoe houdbaarheid te verbeteren is door gebruikmaking van een online laserperforatiesysteem.
Inschrijven voor dit congres:  www.kansrijkvers.nl.

Frug I Com organiseert haar 1e congres over de weg naar een slimmere AGF-Keten. Minder kosten, minder fouten, snellere keten en minder out-of-stock zijn de issues die aan de orde komen. Meer info: www.frugicom.nl/fresh.
 

Reageer op dit artikel