nieuws

Inbrekersduo in slagerij betrapt

Slagersnieuws

BOSKOOP/GOUDA – In Voorhout zijn vannacht een 37-jarige Gouwenaar en een 32-jarige man uit Boskoop aangehouden. Zij werden door surveillerende agenten betrapt tijdens een inbraak in de slagerij van John Voordouw.

BOSKOOP/GOUDA – In Voorhout zijn vannacht een 37-jarige Gouwenaar en een 32-jarige man uit Boskoop aangehouden. Zij werden door surveillerende agenten betrapt tijdens een inbraak in de slagerij van John Voordouw.

De agenten zagen rond tien voor half vier ’s nachts licht branden in de slagerij aan de Jacoba van Beierenhof. Toen zij naar binnen keken, doken de inbrekers weg achter de toonbank. Vervolgens verlieten de mannen de winkel via een ingang aan de zijkant, meldt het Algemeen Dagblad.

De verdachte uit Gouda werd direct aangehouden. De Boskoper sloeg op de vlucht. Onderweg gooide hij een tasje met geld weg. Later bleek dat het geld afkomstig was uit de bakkerij naast de slager, waar de inbrekers ook binnen waren geweest. De Boskoper werd iets later aangehouden. Om de slagerij binnen te komen hadden de twee mannen de deur opengebroken. Het pand is door hen grondig doorzocht, waarbij ook de deur naar het kantoor met geweld werd geopend. De politie doet verder onderzoek naar de inbraken.

 

Reageer op dit artikel