nieuws

Inbrekers in koelcel slagerij aangehouden

Slagersnieuws

DIDAM – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 28 januari drie verdachten van een inbraak bij slagerij Staring in Didam aangehouden. Twee van hen hadden zich in de koelcel verstopt.

Inbrekers in koelcel slagerij aangehouden

DIDAM – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 28 januari drie verdachten van een inbraak bij slagerij Staring in Didam aangehouden. Twee van hen hadden zich in de koelcel verstopt.

De politie kreeg rond 02.35 uur een melding, dat er werd ingebroken bij een slagerij aan Onder de Toren. Meerdere politie-eenheden werden via de regionale meldkamer naar de bewuste locatie gestuurd. Bij de komst van de politie zagen agenten twee mannen bij de slagerij weglopen. Bij het zien van de agenten renden ze weer naar binnen. Het pand werd doorzocht en in de koelcel werden de verdachten aangetroffen. Korte tijd later werd in en auto in de buurt van het pand een derde verdachte aangehouden.

De drie mannen, allen afkomstig uit het westen van het land, zijn voor verder onderzoek ingesloten. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de inbrekers een raam hebben geforceerd om binnen te komen.
 

Reageer op dit artikel