nieuws

Inbeslagname 850 kilo vlees bij slagerij

Slagersnieuws

BRUSSEL – De politie heeft vorige week dinsdag de clandestiene werkplaats van een slagerij op de Ninoofsesteenweg in Sint-Jans-Molenbeek gesloten. De hygiëne was er erbarmelijk.

Inbeslagname 850 kilo vlees bij slagerij

BRUSSEL – De politie heeft vorige week dinsdag de clandestiene werkplaats van een slagerij op de Ninoofsesteenweg in Sint-Jans-Molenbeek gesloten. De hygiëne was er erbarmelijk.

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) nam zowat 850 kilogram vlees, dat ongeschikt was voor consumptie, in beslag, meldt knack.be. De Dienst Bijzondere Wetten van de Politiezone Brussel-West voerde  een controle uit in de werkplaats in samenwerking met het FAVV en de Socio-economische Coördinatiecel van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek.

Volgens de politie was de hygiëne ontoereikend en werden de veiligheidsnormen niet nageleefd. Er lag afval, onder meer elektrisch en elektronisch materiaal, op de grond aan de achterzijde van de werkplaats. Overal in het atelier lag bovendien vuile kleding. De politie sloot en verzegelde de werkplaats.

Reageer op dit artikel