nieuws

Impressie voorronde Young Butchers Competition (film)

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Erwin Prins en Rick Megens hebben zich op 28 april tijdens de Nederlandse voorronde voor de International Young Butchers’ Competition (IYBC) gekwalificeerd. Als reserve gaat Wiebe Houwers mee. Van de voorronde is een korte video-impressie gemaakt.

Impressie voorronde Young Butchers Competition (film)

RIJSWIJK – Erwin Prins en Rick Megens hebben zich op 28 april tijdens de Nederlandse voorronde voor de International Young Butchers Competition (IYBC) gekwalificeerd. Als reserve gaat Wiebe Houwers mee. Van de voorronde is een korte video-impressie gemaakt.

Klik hier om de filmbeelden te bekijken.

Het Nederlandse team gaat op 28 en 29 september bij SVO in Best de competitie aan met deelnemers uit Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk en Zwitserland.

 

Reageer op dit artikel