nieuws

‘Ik ben zaterdag na kerst gesloten

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Op de stelling ‘Ik ben de zaterdag na Kerstmis open’ wordt verdeeld gereageerd, zo blijkt uit de poll van Slagerswereld.nl. Rob Smeets, eigenaar van de gelijknamige Topslagerij in Weert laat de redactie weten geen twijfel te hebben.

DOETINCHEM – Op de stelling ‘Ik ben de zaterdag na Kerstmis open’ wordt verdeeld gereageerd, zo blijkt uit de poll van Slagerswereld.nl. Rob Smeets, eigenaar van de gelijknamige Topslagerij in Weert laat de redactie weten geen twijfel te hebben. 

‘Ik ben deze zaterdag , de derde Kerstdag gesloten. Wij zullen onze klanten duidelijk maken dat wij voor deze dag geen vers vlees kunnen inkopen, laatste inkoop zal zijn op woensdag 24 dec.En deze bestelling moet je dan al doorgeven op de dinsdag. De kerstbestellingen moeten dan nog worden klaar gemaakt .En dan komt er ook nog de vrije verkoop. Bovendien weet ik van collega-slagers bij mij in de buurt dat deze die betreffende zaterdag ook gesloten zijn. Klanten die deze dag vlees willen kopen zullen naar de supermarkt moeten gaan.
Daarbij  is een extra vrije-dag ook erg welkom.’


 

Reageer op dit artikel