nieuws

Hypermoderne worstmakerij slager Spijkerman (filmbeelden)

Slagersnieuws

AKKRUM – Slager Henk Spijkerman uit Akkrum heeft een nieuwe worstmakerij geopend.

Hypermoderne worstmakerij slager Spijkerman (filmbeelden)

AKKRUM – Slager Henk Spijkerman uit Akkrum heeft een nieuwe worstmakerij geopend.

De Friese slager, die een regiofunctie vervult, opende vorige maand een hypermoderne worstmakerij, 300 meter verwijderd van de slagerswinkel in het centrum van Akkrum. De slager en zijn team zijn twee jaar bezig geweest met voorbereidende werkzaamheden.

Met een oppervlakte 175 m2 én een bovenetage is de slagerij er qua ruimte flink op vooruit gegaan. Geen overbodige luxe want Spijkerman levert ook aan andere winkels en de groothandel. Zijn specialiteit is de droge worst. Donderdag 10 december hield de slager Open Huis voor belangstellenden. 
 
Naar de filmbeelden 

 

Reageer op dit artikel