nieuws

Hoopgevende start Limousin Promotie Team

Slagersnieuws

TILBURG – Houders van Limousin-runderen hebben een Limousin Promotie Team (LPT) opgericht. Het doel: limousinvlees bij consumenten te promoten.

Hoopgevende start Limousin Promotie Team

TILBURG – Houders van Limousin-runderen hebben een Limousin Promotie Team (LPT) opgericht. Het doel: limousinvlees bij consumenten te promoten.

‘Wij willen de consument wegwijs maken, de vraag naar limousinvlees vergroten en de afzetmogelijkheden voor limousinhouders verbeteren. Bovendien zijn we de negatieve publiciteit over vlees een beetje zat,’ aldus het LPT dat bestaat uit Alfred Jansen, Hendrik Kreuger, Fons Pessers en Gert Zagt.

LPT is momenteel bezig de site www.puurnatuurvlees.nl te ontwikkelen, waar alles over de Franse runderen en hun historie te vinden is. Alle limousinhouders worden op de site vermeld. Daarnaast laat LPT stickers maken voor elk verkooppunt met daarop de tekst: ‘Wij verkopen puur natuurvlees van diervriendelijk verzorgde limousinrunderen’. Ook wordt een promotie-actie voorbereid met kleine advertenties in landelijke dagbladen.   

 

Reageer op dit artikel