nieuws

Het geheim van Smit (gratis proefnummer)

Slagersnieuws

TERNAARD – De 33-jarige Klaas Theo Smit werd enkele maanden geleden overall kampioen bij de Slavakto. Met zijn gebraden rosé runderrollade behaalde de Fries de maximale score.

Het geheim van Smit (gratis proefnummer)

TERNAARD – De 33-jarige Klaas Theo Smit werd enkele maanden geleden overall kampioen bij de Slavakto. Met zijn gebraden rosé runderrollade behaalde de Fries de maximale score.

Met één vaste medewerker en 6 parttimers houden Klaas Theo, moeder Aaltje en vader Lolke Theo Smit, die samen een Vennootschap Onder Firma (V.O.F.) voeren, al jaren fier stand in het noordelijke puntje van ons land. De titel Algemeen Kampioen tijdens de Slavakto, die van 28 tot en met 30 september in Jaarbeurs Utrecht werd gehouden, vormt de kroon op hun werk.

‘Het begint met de inkoop,’ trapt Klaas Theo Smit misschien een open deur in. Maar het element mag niet onvermeld blijven en vormt de basis van het succes vindt hijzelf. ‘Sinds een jaar of tien gebruiken we voor ons rundvlees alléén nog de Belgische Blauwe.’

Wilt u het hele artikel lezen ?

Vraag een gratis proefexemplaar aan.

Reageer op dit artikel